Els vins de qualitat de les Illes Balears amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació participen a la Taste Spain 2022 de Suïssa
( 11/03/22 )

La conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, a través de la direcció general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària i dels Serveis de Millora Agrària i Pesquera (SEMILLA), exhibirà la qualitat dels vins de les Illes Balears a la TASTE SPAIN 2022, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Zuric, a Suïssa, el pròxim 14 de març.

La TASTE SPAIN 2022 està organitzada per l’ICEX (Espanya Exportacions i Inversions) i concentrarà en un mateix espai a exportadors espanyols d’aliments i begudes prèmium i als principals importadors i distribuïdors suïssos.

 

A l’edició d’aquest any, s’ha programat un seminari sobre els vins de les Illes Balears a càrrec del periodista i tastador de vins, David Schwarzwalder, autor de la primera guia de vins espanyols a Alemanya i gran coneixedor del vi d’Espanya, i també de les Illes Balears.

 

L’objectiu d’aquesta activitat és consolidar el mercat de l’exportació de vins de les Balears cap a Suïssa així com promocionar els vins de les Illes a països tercers. Suïssa representa actualment el 80% de les exportacions de vi a països tercers.

 

Els vins de qualitat de les Illes Balears amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació participen a la Taste Spain 2022 de Suïssa  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern