La DOP Oli de Mallorca participa amb el show-cooking “Cuina creativa amb Oli de Mallorca”
( 02/03/22 )

La Denominació d’Origen Protegida Oli de Mallorca participà en el programa d’activitats del Dia de les Illes Balears amb el show-cooking “Cuina creativa amb Oli de Mallorca” .

 

On els cuiners José Cortés i Victòria Frontera elaboraren un ‘frit de verdures amb aire d’oli d’oliva verge extra’ i fonoll i una ‘ensaïmada fregida amb crema d’alvocat amb oli d’oliva verge extra i cítrics’.

 

Amb la confecció d’aquests dos plats s’ha pogut visualitzar les tècniques empleades, des d’un saltejat, un marcat, una infusió i fins a una emulsió, i l’ús de l’oli d’oliva verge extra de qualitat, el qual aportà sabor però també pot intervenir com a potenciador de sabor i texturitzador, entre d’altres.

 

Durant l’elaboració d’aquests plats els cuiners han explicat les característiques de l’oli d’oliva, així com també les múltiples aplicacions que el suc d’oliva té a la cuina convencional i a la dels que segueixen una dieta vegana.

 

La DOP Oli de Mallorca participa amb el show-cooking “Cuina creativa amb Oli de Mallorca”  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern