La DOP Oli de Mallorca i la “Roja de la Cocina” promocionen l’oli d’oliva verge extra de Mallorca
( 22/02/22 )

Ahir els jardins de l’emblemàtica finca d’Alfàbia varen acollir la signatura d’un conveni de col·laboració, entre el Consell Regulador Oli de Mallorca i la Selecció Espanyola de Cuina de Competició, amb l’objectiu de la promoció de l’oli de oliva de Mallorca.

 

En aquest acte ha tingut lloc un tast d’olis d’oliva verge  extra emparats amb la Denominació d’Origen Protegida Oli de Mallorca, que ha comptat amb un important representació de cuiners membres de la delegació Balear de la Selecció Espanyola, on han pogut conèixer les principals característiques diferencials de aquests olis de Mallorca, des de el punt de vista gastronòmic.

 

El tast dirigit per Joan Mayol, president de la DOP Oli de Mallorca  i per Dani G. Peinado, xef executiu i delegat nacional de la Selecció, ha servit per donar a conèixer els olis elaborats amb les distintes varietats d’oliva (arbequina, picual i mallorquina) i l’importància de l’ús de l’oli d’oliva de Mallorca a la cuina per les seves característiques nutricional, organolèptiques i saludables.

 

La DOP Oli de Mallorca i la “Roja de la Cocina”  promocionen l’oli d’oliva verge extra de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern