MESQUIDA MORA

El nou projecte vital havia de dur els meus dos llinatges. El Mesquida representa la tradició vitícola familiar. El matern, el Mora, és la terra, la generositat indiscutible i qui m’acompanya cada dia de la meva vida. Després d’acabar filologia catalana vaig estudiar Enologia de sempre havia volgut fer vi. El 2004 vaig incorporar-me al celler familiar, i les circumstàncies de la vida em dugueren, el 2012, a emprendre aquest nou camí que és MESQUIDA MORA.

Vi i vida són una sola cosa… perquè la paraula VIDA ja duu el VI a dins.

L’alineació titular per aquest trajecte vital la formen na Kica Ferrando i en Carles Oliver companys inseparables d’aquesta aventura. Ells juntament amb en William Sánchez i en Sebastià Català fan possible aquesta curolla. Sense deixar de banda la resta de persones que en moments puntuals ens donen una mà a les vinyes i al celler. Totes elles, l’engranatge perfecte per seguir endavant.

 

Un celler “petit”, d’escala humana i una extensió de vinyes controlable i assumible que ens permeti conèixer cada pam de terra que cultivam en biodinàmica. Un equip que és una petita família amb qui compartim els bons i els mals moments. Treball en equip, il·lusió i passió per la feina ben feta, perseverància, constància i empenta.

Amb la voluntat de llegar uns sòls fèrtils i rics a les generacions futures feim una gestió de les vinyes basada en el diàleg amb la naturalesa: sembram cobertes vegetals, aplicam compost i preparats biodinàmics, utilitzam infusions de plantes medicinals, gestos que ens ajuden a aconseguir uns raïms d’òptima qualitat, expressió del triangle sòl-clima-varietat.

Aquestes són les eines dels petits artesans de Mesquida Mora.

 

El trencaclosques vitícola del nostre celler el conformen vuit parcel·les que tenen entre 3 i 65 anys. Certificades pel Consell Balear d’Agricultura Ecològica estan sembrades damunt sòls calcaris, argilosos i de call vermell; totes elles dibuixen un mosaic varietal on hi trobam els primers exemplars de varietats forànies plantades a Mallorca que conviuen amb les varietats autòctones mallorquines.

Amb la voluntat de llegar uns sòls fèrtils i rics a les generacions futures feim una gestió de les vinyes basada en el diàleg amb la naturalesa: sembram cobertes vegetals, aplicam compost i preparats biodinàmics i utilitzam infusions de plantes medicinals;gestos que ens ajuden a aconseguir uns raïms d’òptima qualitat, expressió del triangle sòl-clima-varietat.

Per estimular la salut dels nostres ceps també realitzam totes les feines a mà seguint els moviments estelars més apropiats i sembram arbres fruiters entre les vinyes.

La diversitat de sòls, de varietats i d’elaboracions ens brinda la possibilitat d’oferir-vos un ventall de vins que mostren el caràcter de l’illa de Mallorca i la particular interpretació que en feim al celler.

Tots ells amb un fil que els uneix: la recerca de l’expressió més pura de la fruita i la cara més fresca del Mediterrani.

 


Localització
Dades de contacte
MESQUIDA MORA SL
Camí de sa Serra, cantonada Pas des Frare s/n Bústia Rural 5 07260 Porreres
Tel. 971 647 106
Fax: 971 168 205

info@mesquidamora.com / administracio@mesquidamora.com www.mesquidamora.com
Horari
Visites concertades
Denominacions
Logo Govern