Licor amb indicació geogràfica, de color obscur, amb una densitat elevada i una aroma característica, elaborat a l'illa de Mallorca des de la meitat del segle XIX. El Palo de Mallorca s'obté mitjançant la maceració hidroalcohòlica de quina i genciana i l'addició de sucre caramel·litzat.
Beguda espirituosa amb indicació geogràfica, transparent i amb un marcat sabor de ginebró. S'obté seguint el mètode tradicional anglès, introduït en el segle XVIII durant l'ocupació britànica, i es basa en la destil·lació hidroalcohòlica en alambins de coure, amb la presència de baies de ginebró i amb el repòs posterior dels destil·lats en bótes de roure blanc.
Beguda espirituosa anisada amb indicació geogràfica, obtinguda per la maceració i/o la destil·lació hidroalcohòlica de plantes aromàtiques de l'illa de Mallorca. Se'n distingeixen tres tipus: dolces, mesclades i seques.
Genuïna beguda espirituosa amb indicació geogràfica, de color ambre a verd i d'aroma anisada. Les herbes eivissenques s'elaboren, des de fa més de 200 anys, per la maceració hidroalcohòlica de diferents plantes aromàtiques amb la presència d'anís.